Hoppa till innehåll
Hem » 10 mars 07.24, Sammanfattning natt, Värmlands län

10 mars 07.24, Sammanfattning natt, Värmlands län

Skadegörelse, Kristinehamn kl. 22.04

En eller flera okända personer har slagit sönder en ruta till ett trapphus i Enserud. Patrullen skriver en anmälan om skadegörelse.

Misshandel, Arvika kl. 23.44

Två kvinnor i 30-årsåldern är misstänkta för misshandel mot varandra i en bostad i Styckåsen. De båda är alltså både misstänkta och målsägande. Ingen person är frihetsberövad och det finns ingen information om att någon har haft behov av akutsjukvård.

Misshandel, Karlstad kl. 00.19

Det har varit ett större bråk i anslutning till en restaurang i Tingvallastaden. Flera personer är misstänkta och flera personer är utsatta. Samtliga inblandade är i 18- till 30-årsåldern. Det finns ingen information vad gäller skador. Ingen person är frihetsberövad med anledning av denna händelse.

Misshandel, Karlstad kl. 02.11

Flera personer har slagits med varandra i anslutning till en restaurang i Tingvallastaden. De inblandade är en man och två kvinnor i 20- till 30-årsåldern. De blir alltså uppsatta som både misstänkt och målsägande. Det finns ingen information vad gäller skador och ingen är frihetsberövad.

Utöver detta har vi hanterat två misstänkta rattfyllerister, kontrollerat 20 personer eller fordon, hanterat fem trafikbrott, omhändertagit sex personer enligt LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer, hanterat fyra ärenden gällande psykisk ohälsa och hanterat tre viltolyckor utan personskada.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.