Hoppa till innehåll
Hem » 01 juli 07:52, Sammanfattning natt, Värmlands län

01 juli 07:52, Sammanfattning natt, Värmlands län

Säffle

23.21: En man i 55-årsåldern blir misstänkt för rattfylleri samt grov olovlig körning.

02.25: Någon har krossat en ruta till en butik och eventuellt fått med sig några klockor från platsen. Det skrivs en anmälan om stöld genom inbrott.

Torsby

22.29: En man i 25-årsåldern kontrolleras och blir misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk. Vid 01 blir ytterligare en man i 20-årsåldern kontrollerad och blir misstänkt för samma brott.

03.52: En förare 20-årsåldern stoppas för kontroll och får böter då han framför ett fordon som har körförbud.

Filipstad

01.51: Patrull stoppar ett fordon i centrala Filipstad och föraren, en man i 35-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning, narkotikabrott innehav samt eget bruk och brott mot knivlagen.

05.03: En man i 45-årsåldern grips misstänkt för stöld genom inbrott efter att ha slagit sönder ett fönster och därefter tagit sig in i en fastighet där han kommit över kontanter.

Grums

02.41: Det ringer in en anmälare som när denne kommer hem från jobbet ser en okänd bil på sin tomt och i bilen finns det saker som tillhör anmälaren. Två personer, en man i 30-årsåldern och en man i 45-årsåldern, kan spåras upp och de är nu misstänkta för stöld. Den äldre mannen är också misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel gällande bilen som stod på tomten.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.