Hoppa till innehåll
Hem » 26 mars 07:37, Sammanfattning natt, Dalarnas län

26 mars 07:37, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Säter
22.04. Patrull larmas ut på en trafikolycka på länsväg 790. En bilist har kört i diket. På plats uppstår flera misstankar då patrullen anträffar misstänkt stöldgods. Två män grips och är nu misstänkta för stöld och tillgrepp av fortskaffningsmedel. En av dem misstänks även för ringa narkotikabrott, eget bruk.

Avesta
00.38. Misshandel. Två män i 20-årsåldern hamnar i bråk med varandra. Patrull till adressen. Anmälningar och motanmälningar om misshandel upprättas.

Falun
03.32. Sexuellt ofredande. En man i 35-årsåldern är misstänkt för sexuellt ofredande efter att ha utsatt en kvinna för närmanden utan hennes samtycke. Flera personer blev vittne till händelsen som inträffade inne på en krog.

Malung-Sälen
22.07. En man i 30-årsåldern har anmälts för olaga hot efter att ha betett sig illa mot personal på ett hotell i Lindvallen.

Mora
00.44. Ordningsvakt griper en man i 20-årsåldern efter att denna hade misshandlat en annan person. Patrull till platsen. Mannen omhändertagen enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Anmälan gällande misshandel upprättad.

I övrigt har patrullerna sedvanligt kontrollerat ett stort antal personer och fordon, mottagit samtal om stök, ofredande och fylla samt högtspelande musik från fordon. Vi har även hanterat personer enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Sammanfattningsvis har det varit mycket fylleri i länet under natten.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Dalarna.