Hoppa till innehåll
Hem » 12 juni 08:15, Sammanfattning natt, Dalarnas län

12 juni 08:15, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Borlänge

00.56: Det kommer in samtal från Tjärna Ängar gällande en misstänkt misshandel i en lägenhet. En patrull tar sig in i bostaden och griper en man i 25-årsåldern misstänkt för misshandel då han ska ha slagit en kvinna han har en relation med. Mannen sitter numera anhållen.

Ludvika

01.49: Det upprättas en anmälan om misshandel efter att en man i 25-årsåldern uppger att han blivit slagen av fyra gärningspersoner i centrala Ludvika.

Malung-Sälen

23.48: En tonåring stoppas medan han framför sin a-traktor och polisen beslagtar traktorn då den går fortare än vad som är tillåtet. Det skrivs också en anmälan om olovlig körning.

Mora

00.04: En förare i 30-årsåldern stoppas för kontroll och är nu misstänkt för olovlig körning.

Orsa

02.06: Det börjar brinna i en lokal vid Orsa flygfält och flera fordon som används på flygplatsen som står i lokalen brandskadas tillsammans med lokalen. Det skrivs en anmälan om brand utan misstanke om brott.

Smedjebacken

00.24: En patrull kallas till en adress med anledning av ett bråk. En person ska ha blivit slagen i huvudet och patrull upprättar en anmälan om misshandel där en man i 30-årsåldern är misstänkt för misshandel av en jämnårig man.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.