Hoppa till innehåll
Hem » 01 oktober 08:08, Sammanfattning natt, Dalarnas län

01 oktober 08:08, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Borlänge

00.10: En patrull kallas till en adress utomhus i Borlänge med anledning av ett misstänkt bråk. På plats omhändertas en man i 20-årsåldern enligt lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB). Mannen blir samtidigt misstänkt för två fall av misshandel och ett fall av försök till misshandel. 

00.35: En man i 55-årsåldern ringer in med anledning av att en okänd gärningsman ska ha knuffat in mannen genom en ruta in till en trappuppgång i centrala Borlänge. Mannen ska ha klagat på ont i nacken men behövde inte ambulansvård. Det skrivs en anmälan om misshandel.

Falun

23.45: En ordningsvakt anträffar narkotika på två män i 25-årsåldern i centrala Falun. En patrull kommer till platsen och upprättar en anmälan om ringa narkotikabrott eget bruk samt ringa narkotikabrott innehav.

Ludvika

02.27:Patrull kallas till en pågående misshandel i centrala Ludvika. Fem män är inblandade i det hela och samtliga blir misstänkta för misshandel samtidigt som de också blir målsägare i ärendet. Två av männen som är i 40- respektive 45-årsåldern åkte med ambulans för kontroll av sina skador. Två av de övriga männen är i 20-årsåldern och den femte i 25-årsåldern.

Malung-Sälen

22.54: Längs E45 i Malung blir ett fordon stoppat och föraren, en man i 20-årsåldern, får en ordningsbot för att ha kört för fort.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.