Hoppa till innehåll
Hem » 02 juni 06:56, Sammanfattning natt, Södermanlands län

02 juni 06:56, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00 hanterat ett 45-tal ärenden som rör Södermanland. En person har gripits. Fem personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. Inga större händelser eller våldsbrott ha kommit till polisens kännedom.

Inbrott på Munktellsgatan

01:52 Polisen kallades till Munktellsgatan i Eskilstuna med anledning av ett misstänkt inbrott. Ett par misstänkta personer hade observerats på en byggarbetsplats.

När patrullerna kom på plats hade de misstänkta lämnat området men en misstänkt man i 30-årsåldern kunde gripas på Knut Hellbergsgatan. Han misstänks för stöld genom inbrott.  Vad som tillgreps är ännu oklart men kommer att utredas. Hurvida det faktiskt fanns ytterligare gärningsmän får utredningen visa.

Skadegörelse genom brand

03:55 Polis och räddningstjänst larmades till Balstaallé i Eskilstuna. En brand hade av okänd anledning uppstått i ett avbytarbås vid en fotbollsplan. Ingen match pågick vid den tiden så polisen misstänker att branden inte har naturliga orsaker och skriver därför en anmälan om skadegörelse genom brand.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland