Hoppa till innehåll
Hem » 02 juni 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

02 juni 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22.48 Trollhättan, skadegörelse genom brand, grov.
Larm inkommer beträffande en brinnande bil på Hjortmossegatan varför räddningstjänst samt polis beger sig till platsen. Finns vittnesuppgifter om att personer lämnat platsen i samband med branden. Visar sig att  det är ett flertal bilar som man hällt någon vätska på men alla bilar har inte börjat brinna dess bättre. Bränderna släcks och då visar det sig att det är tre bilar som är skadade. Ingen gripen i nuläget.

02.43 Mölndal, inbrottsstöld.
En person ser hur några gör inbrott i ett arbetsfordon på Idunagatan varför polis larmas till platsen. En bil som rör sig i närområdet stoppas och kontrolleras och de personerna har svårt att redogöra för vad de gör i området. Beslut om en husrannsakan tas och då påträffas saker som kan misstänkas vara stulna. De båda männen som är i 30 års åldern respektive 40 års åldern grips och får följa med in till stationen för vidare utredning.

03.03 Göteborg, inbrottsstöld.
Väktare har upptäckt ett inbrott på ett företag samt bil på August Barks Gata varför polis kontaktas. Väktarna fick dra sina batonger vid första kontakten då tjuvarna gjorde utfall mot dem. Tjuvarna springer från platsen men efter ett kort letande påträffas en av tjuvarna som grips. Man hittar även en bil i området som tjuven har nycklar till och där påträffas gods som troligen kan kopplas till händelsen.

03.26 Göteborg, skadegörelse genom brand.
Bilar brinner på Sandspåret och enligt inringaren skall det vara stor spridningsrisk varför räddningstjänst samt polis kallas till platsen. När väl branden är släckt visar det sig vara en bil som är helt utbrunnen samt en bil som har skadats som stod intill. Ingen gripen och oklart i skrivande stund vad det är som gjort att det börjat brinna.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.