Hem » 13 februari 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

13 februari 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

23.42 Uddevalla, narkotikabrott.
En patrull stannar och kontrollerar en stillastående bil på Göteborgsvägen. Personen i bilen påvisar tecken på drogpåverkan varför han får följa med för provtagning. Man påträffar även misstänkt narkotika i samband med kontrollen samt en kniv som tas i beslag.

00.44 Vänersborg, allmänfarlig vårdslöshet.
Brinner i ett garage på Vargön varför räddningstjänst samt polis åker till platsen. Ägaren till garaget är ur sitt hus och det råder stor spridningsrisk. Branden släcks och patrullen skriver en anmälan. Trolig brandorsak är att man burit ut aska och hällt detta i närheten av garaget som senare har tagit sig i en av väggarna trots att man hällt snö på den.

02.12 Göteborg, drograttfylleri.
En bil kontrolleras på Bergslagsgatan och där påvisar föraren tecken på drogpåverkan varför han får följa med för provtagning, en anmälan skrivs. Visar sig även att han saknar körkort varför han även blir rapporterad för grov olovlig körning.

02.44 Borås, narkotikabrott m.m.
En patrull kontrollerar en bil i de centrala delarna av Borås och där känner patrullen en stark doft av marijuana. När man kontrollerar bilen och personerna i den så hittar man portionsförpackningar med misstänkt narkotika i varför dessa tas i beslag. Samtliga fyra personer i bilen grips som misstänkta för narkotikainnehav och får följa med för provtagning. Föraren av bilen är även misstänkt för drograttfylleri.

02.58 Vara, skadegörelse genom brand.
En bil brinner vid infarten till Håkantorp varför räddningstjänst samt polis larmas till platsen. Branden släcks och en anmälan skrivs. Oklart vad det är som gjort att bilen börjat brinna i nuläget.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *