Hoppa till innehåll
Hem » 29 maj 08:20, Sammanfattning natt, Värmlands län

29 maj 08:20, Sammanfattning natt, Värmlands län

Karlstad

01.28: Det kommer in samtal om att det brinner i fyra containrar på Fogdemyrsgatan och en patrull åker till platsen. De har hållit förhör med vittnen samt fotodokumenterat platsen och skrivit en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet.

01.41: Patrull kallas till Tingvallastaden med anledning av en misstänkt misshandel och på plats påträffar de en man i 45-årsåldern som är skadad vid ögat samt att han blöder lite. Det är oklart vad som inträffat och mannen får följa med ambulans för kontroll. Det upprättas en anmälan om misshandel.

02.43: En man i 35-årsåldern kontrolleras i Kronoparken och blir misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk samt för innehav.

Arvika

01.35: En förare får böter för högt spelande musik.

Kristinehamn

01.48: En man i 40-årsåldern ska ha blivit nerslagen av flera okända gärningspersoner. Mannen fördes till sjukhus för kontroll av sina skador. En anmälan om misshandel har upprättats.

Hagfors

02.22: En man i 60-årsåldern grips misstänkt för misshandel efter att han ska ha slagit sin sambo medan hon låg och sov. Mannen anhölls senare under morgonen.

Grums

03.19: Patrull får åka ut på en trafikolycka i Medskog där en personbil voltat och hamnat på sidan. Föraren, en man i 30-årsåldern, fick följa med till sjukhus för kontroll av sina skador. Mannen har blivit förhörd och har fått lämna blodprov och är nu misstänkt för rattfylleri och hans körkort har blivit omhändertaget.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.