Hoppa till innehåll
Hem » 09 maj 13:02, Misshandel, Göteborg

09 maj 13:02, Misshandel, Göteborg

Polis kallades till Vårvädertorget då vi fått rapporter om en misshandel i en Godisbutik. Flera maskerade personer hade setts lämna butiken springandes.

4-5 maskerade killar ska ha komimit in i butiken och stökat och då hamnat i dispyt med en anställd man som  försökt stoppa dem. Mannen ska då ha fått ett slag i ansiktet. De maskerade personerna flydde platsen. Polis kom till platsen och började söka i området efter gärningsmännen. Två killar kunde säkras i närområdet vid Sommarvädersgatan medans övriga fortfarande är på fri fot. Polisen kommer att skriva en anmälan om misshandel.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.