Hoppa till innehåll
Hem » 17 april 07:41, Sammanfattning natt, Västerbottens län

17 april 07:41, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Tre personer har omhändertagits för fylleri och en  person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:41 Bedrägeri, Storuman
En man i Hemavan misstänks ha ett falskt id-kort. Polis beordras ut, håller förhör och en anmälan gällande urkundsförfalskning ska upprättas.

22:51 Ofredande/förargelse, Umeå
Samtal inkommer om hög musik från bilar i centrala Umeå. Polis beordras ut och en ordningsbot (böter) utfärdas till en förare.

23:41 Stöld/häleri, Skellefteå
Polis kontrollerar en bil i centrala Skellefteå. I bilen finns misstänkt stulna verktyg. En kvinna i 30-årsåldern grips misstänkt för stöld alternativt häleri. Hon anhålls därefter av åklagare.

02:08 Rattfylleri, Skellefteå
Polis stoppar och kontrollerar en bil i centrala Skellefteå. Föraren, en man i 20-årsåldern, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och ytterligare provtagning utförs. Anmälan upprättas och bilnyckeln omhändertas för att hindra fortsatt trafikbrottslighet.

02:59 Rattfylleri, Umeå
Polis stoppar och kontrollerar en bil i Umeå. Föraren, en man i 20-årsåldern, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och får följa med för ytterligare provtagning. Föraren misstänks för grovt rattfylleri och grov olovlig körning då han saknar körkort.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västerbotten - alla blåljus.