Hoppa till innehåll
Hem » 01 april 06:42, Sammanfattning natt, Östergötlands län

01 april 06:42, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisen i Östergötland har hanterat ett 40-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Händelser i urval:

22.42 Polisen larmades om att det hade skett en väskryckning i Berga, Linköping. Två män ska ha kommit fram till en person och sagt något, sedan ryckt väskan och lämnat platsen på elsparkcykel och cykel. Den drabbade är en man i 35-årsåldern. Polis kom till platsen och sökte efter gärningspersonerna, men utan framgång. Det ska ha funnits mobiltelefon, surfplatta och nycklar i väskan. En anmälan om grov stöld upprättades.

03.21 Ett larmbolag ringde polisen om ett inbrott hade setts på en övervakningskamera. Två personer hade tagit sig in i en verkstad på en adress vid Grebo, Åtvidaberg. Polis kom dit, men ingen misstänkt kunde hittas. Det ska ha stulits verktyg till ett okänt värde. En anmälan om stöld genom inbrott upprättades.

Utöver detta har polisen hanterat larm om bråk, överfallslarm, psykisk ohälsa, narkotikapåverkade personer, etc. som inte lett till gripanden eller allvarliga konsekvenser. Polisen har också utfört en hel del kontroller, dels efter larm från allmänheten och dels på eget initiativ, som inte lett till brottsmisstankar.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.