Hoppa till innehåll
Hem » 12 mars 09:10, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

12 mars 09:10, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Sedan midnatt har en person i länet omhändertagits för fylleri. 

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

00:08 Misshandel, Sundsvall
Polisen kontaktas angående en man och en kvinna som ska ha blivit misshandlade av flera okända gärningspersoner utanför ett hotell i Sundsvall. De misstänkta ska därefter ha lämnat platsen och inte återfunnits av polis. Polisen håller förhör och tar upp anmälan, som i nuläget rubriceras grov misshandel. Det finns inga misstänkta i nuläget.

00:22 Olaga hot mm, Kramfors
Polisen beordras till en adress i Kramfors kommun med anledning av att en man olovligen ska ha tagit sig in i en kvinnas bostad och uppträtt hotfullt med ett tillhygge. Polisen griper den misstänkte, en man i 40-årsåldern. Han misstänks för grovt olaga hot, grovt hemfridsbrott och försök till grov misshandel. 

01:06 Knivlagen mm, Sundsvall
Ordningsvakt på en restaurang i Sundsvall har konfronterat en man som misstänks för olovlig identitetsanvändning samt brott mot knivlagen. Polisen håller förhör och tar upp anmälan. 

01:28 Brand, Bredsand
Polisen beordras till Bredsand med anledning av en brand i en personbil. Det finns ingen uppgift om att någon person har kommit till skada. Polisen håller förhör och dokumenterar. En anmälan gällande skadegörelse genom brand upprättas. 

01:56 Misshandel, Sollefteå
Polisen beordras till en restaurang i Sollefteå med anledning av ett bråk där flertalet personer ska ha varit inblandade. Polisen pratar med två personer som ska ha blivit misshandlade. Det finns inga misstänkta i nuläget. Anmälan gällande misshandel upprättas. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Västernorrland.