Hoppa till innehåll
Hem » 12 mars 08:33, Sammanfattning natt, Västerbottens län

12 mars 08:33, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Sedan midnatt har polisen i Västerbottens län omhändertagit tre personer för fylleri. En av dem misstänks också för ringa narkotikabrott eget bruk och en annan för skadegörelse efter att han ska ha tagit sönder en ruta. Ytterligare fyra berusade personer har överlämnats till anhöriga.

Under natten har polisen frihetsberövat en man i 30-årsåldern som varit anhållen i sin frånvaro misstänkt för att ha misshandlat en kvinna som han har eller har haft en relation med. Frihetsberövandet skedde i en kranskommun till Umeå efter att information inkommit till polisen om att den misstänkte mannen ska ha misshandlat en annan man.

Under natten har en kvinna i Vilhelmina kommun gripits misstänks för att ha misshandlat en man som hon har en relation med. Mannen fördes till sjukvård med ambulans, skadeläget är oklart. Efter förhör har kvinnan anhållits. Rubriceringen är grov misshandel.

02:01 Trafikbrott, Skellefteå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Norrböle i Skellefteå. Två personer färdas i bilens bagageutrymme. Polisen utfärdar ordningsbot till personer som saknar bilbälte under färd samt till föraren som inte tillsett att minderårig person haft bälte under färd.

02:32 Misshandel, Hemavan
Polisen beordras till ett hotell i Hemavan med anledning av en misshandel. En man misstänks ha misshandlat en annan man. De ska känna varandra. Polisen pratar med de inblandade och upprättar en anmälan om misshandel.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västerbotten - alla blåljus.