Hoppa till innehåll
Hem » 12 mars 04:52, Sammanfattning natt, Norrbottens län

12 mars 04:52, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Boden

Strax innan 23:30 stoppar polisen ett fordon i centrala Boden. Vid kontroll av fordonet visar det sig att fordonet är belagt med körförbud. Polis utfärdar böter på plats till föraren. Föraren är en man i 30-årsåldern.  

Patrull stoppar ett fordon i centrala Boden klockan 02:00. Föraren, en man i 20-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri och blir medtagen för kroppsbesiktning. Efter sedvanliga utredningsåtgärder fick mannen lämna.

Kiruna

Patrull stoppar ett fordon i centrala Kiruna klockan 23:00 Föraren, en 19-årig man, blir misstänkt för drograttfylleri och olovlig körning och blir medtagen för kroppsbesiktning. Efter sedvanliga utredningsåtgärder fick mannen lämna.

Luleå  

I samband med att ordningsvakter ska avvisa en person gör denne motstånd. Mannen som skulle avvisas blir belagd med handfängsel och polis tillkallas. Polisen omhändertar mannen för berusning samt att de upprättar en anmälan om våldsamt motstånd.

Gällivare

Strax efter 01:00 får polisen åka till en adress i centrala Gällivare med anledning av att en kvinna blivit utsatt för ett sexuellt ofredande. Gärningsmannen och målsäganden är båda i 30-årsåldern. Polisen har upprättat en anmälan och hållit förhör.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.