Hoppa till innehåll
Hem » 29 oktober 08:32, Sammanfattning natt, Norrbottens län

29 oktober 08:32, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:53 Viltolycka, Boden:
Polisen får in en anmälan om en olycka med en personbil och ett rådjur på riksväg 97, Ågärdan. Inga personskador rapporteras.

01:30 Viltolycka, Överkalix:
Polisen får in en anmälan om en olycka med en personbil och en ren på riksväg 98 mellan Nybyn och Alsån. Det finns inga uppgifter om personskador.

01:42 Rattfylleri, Arvidsjaur:
Vid stopp och kontroll misstänks en förare vara berusad och får följa med för provtagning. En anmälan gällande grovt rattfylleri upprättas. Förarens körkort omhändertas.

02:06 Skadegörelse, Boden:
Polispatrull beordras till ett nöjesställe i Boden där två män uppges ha gjort åverkan på en toalettdörr. En anmälan gällande skadegörelse upprättas.

02:22 Misshandel, Boden:
Polispatrull kontaktas av en ordningsvakt på ett nöjesställe i Boden om att en man blivit misshandlad. En anmälan gällande misshandel upprättas. Det finns ingen misstänkt i ärendet.

02:38 Rattfylleri, Piteå:
Vid stopp och kontroll av en personbil blåser föraren positivt i polisens sållningsinstrument och får följa med för provtagning. En anmälan gällande grovt rattfylleri upprättas. Mannen ska förhöras efter tillnyktring.

02:47 Viltolycka, Haparanda:
Polisen får in en anmälan om en olycka med en personbil och ett rådjur på riksväg 99, Mattila. Inga personskador rapporteras.

02:58 Viltolycka, Piteå:
Polisen får in en anmälan om en olycka med en personbil och ett rådjur på länsväg 503, Hortlax. Inga personskador rapporteras.

05:40 Trafikolycka, Boden:
Larm om trafikolycka på länsväg 676, Degerbäcken. En skåpbil har kört in i ett elskåp. Polispatrull beordras till platsen. Ingen person finns kvar i eller i anslutning till fordonet. Olyckan utreds som smitning.

06:22 Viltolycka, Överkalix:
Polisen får in en anmälan om en olycka med en personbil och tre renar på E10, Gyljen. Det finns inga uppgifter om personskador.

Övrigt:
Nio personer har mellan 00:00 och 07:00 omhändertagits för fylleri. Två av dessa misstänks för våldsamt motstånd. En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.