Hoppa till innehåll
Hem » 09 mars 07:16, Sammanfattning natt, Södermanlands län

09 mars 07:16, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00  hanterat ett 40-tal ärenden som rör Södermanland. Ingen person har gripits. Två personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Fordonskontroll på Västerleden

02:19 En patrull gjorde en rutinmässig fordonskontroll på Västerleden i Eskilstuna. Föraren visade sig vara utan behörighet att köra bilen. Under kontrollen uppstod dessutom misstanke om drograttfylleri.

Mannen, som är i 25-årsåldern, misstänks nu för grov olovlig körning, drograttfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk.

Cyklade på stulen cykel

04:26 En inringare kände igen en stulen cykel med en person på i Eskilstuna centrum. Han konfronterade personen som svarade med att bli hotfull och försökte ta sig in i inringarens bil men blev utknuffad. Ingen person blev skadad.

Polisen sökte i området utan resultat. Efter förhör med målsägaren skrev en anmälan om olaga hot.

Brand utanför Eskilstuna

05:06 Polis och räddningstjänst fick ett larm om en befarad brand i Odlaren, Eskilstuna. Det visade sig vara en helt övertänd lada. Oklara uppgifter gör gällande att det finns en del bilar i byggnaden.

Branden var så pass utvecklad  att räddningstjänsten inte försökte släcka branden. Det finns inga uppgifter om att någon person är skadad.

Polisen kommer senare under dagen att undersöka vad som hänt.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland