Hoppa till innehåll
Hem » 07 mars 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

07 mars 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

19.56 Bengtsfors, försök till mord
Polisen får in ett larm om att någon har skjutit två skott mot en bostad i Bengtsfors Kommun. Ett av skotten gick genom ett fönster och det andra genom ytterdörren. De två personerna som befann sig i bostaden skadades inte i samband med händelsen. Ett antal patruller åkte till platsen men ingen har ännu gripits. Polisen spärrade av och en teknisk undersökning kommer att göras under dagen.

22.56 Göteborg, försök till mord
Flera personer ringer polisen då de hört skottlossning i Sandeslätt. Flera personer har också setts springa från platsen. En man i 20-årsåldern skottskadades och kördes till Sahlgrenska sjukhuset. Hans skador är allvarliga men inte livshotande. Ett större område spärrades av och under natten har en teknisk undersökning gjorts. Bland annat har man hittat tomhylsor på platsen. Under natten hämtades nio personer in till förhör men ingen av dem är misstänkt. Tidigt i morse greps en man i 40-årsåldern misstänkt för försök till mord. Efter förhör anhölls mannen av åklagare.

23.25 Borås, grov skadegörelse
På Sagagatan har flera lastbilar och skåpbilar tillhörande en flyttfirma börjat att brinna. Sammanlagt är åtta fordon drabbade varav sju är helt utbrända och en är rökskadad. Vittnen har sett 2-3 personer på platsen i samband med att branden började. En anmälan om grov skadegörelse har upprättats men i nuläget finns ingen misstänkt.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.