Hoppa till innehåll
Hem » 27 februari 07:58, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

27 februari 07:58, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22:46, rattfylleri, Mölndal
En förare som kör bakom en bil som vinglar på E6 vid Kållered larmar polis. Föraren som kör vingligt kör in på en mack vid Sandsjöbacka. En patrull kommer till platsen. Föraren blåser positivt i ett sållningsinstrument och omhändertas för kontroll misstänkt för rattfylleri.

01:34, misshandel, Lidköping
En patrull ingriper i samband med att två personer bråkar på Gamla stadens torg. En person har trillat och skadat sig i ansiktet i samband med slagsmålet. Personen förs till sjukhus i ambulans för kontroll. En anmälan om misshandel är upprättad.

01:54, brand, Tranemo
Vi får in ett larm om att en personbil brinner på länsväg 1688 vid Länghem. Räddningstjänst och polis åker till platsen. Inga uppgifter om personskador. Patrullen upprättar en anmälan om skadegörelse genom brand.

03:34, brand, Uddevalla
Vi får in ett samtal om en brand i en bostad vid Lanesund. Det ska enligt initiala uppgifter brinna med öppna lågor. Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till platsen. Inga personer kvar i byggnaden. En person förs till sjukhus för kontroll. Inga uppgifter om allvarliga skador. Platsen spärras av för teknisk undersökning. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet är upprättad.

05:00, rån, Göteborg
En person larmar polis och uppger att en gärningsperson ska ha försökt råna honom i Lunden. Enligt uppgift ska gärningspersonen hotat mannan verbalt att ge ifrån sig sin mobil samt hörlurar. Mannen har vägrat och ska i samband med detta fått någon form av skärsår på benet. Gärningspersonen springer sedan från platsen. En patrull kör mannen till sjukhus och skriver en anmälan om försök till rån.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.