Hoppa till innehåll
Hem » 10 februari 07:09, Sammanfattning natt, Dalarnas län

10 februari 07:09, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Älvdalen 21.55

En bilist väljer att inte stanna på polismans tecken och ett kortare förföljande startar. Bilisten hamnar efter en stund i diket. Under färden har personer i fordonet sprutat pulver/skum från en brandsläckare mot polisbilen. Man misstänker även att personerna i bilen har försökt stjäla diesel från parkerade arbetsfordon. Tre personer, tre män i 25-årsåldern, är gripna. Föraren är misstänkt för rattfylleri, grov olovlig körning, grov vårdslöshet i trafik, blåljussabotage samt försök till stöld. Passagerarna är misstänkta för blåljussabotage och försök till stöld. Efter förhör är samtliga misstänkta anhållna. En av de misstänkta fick åka med ambulans för kontroll då han uppgav smärta i bröstet. Efter undersökning blev han förd till polishuset.

Ludvika 01.00

Skadegörelse i centrum.

Någon har kastat in en sten genom ett fönster i en dörr. Polisen har varit på plats och man skriver en anmälan om skadegörelse. Det finns ingen misstänkt i detta ärende.

Hedemora 03.06

En polispatrull ska stoppa och kontrollera en personbil i höjd med Davidshyttan. Bilisten väljer att inte stanna på polismans tecken och ett kortare förföljande startar. Man får stopp på bilen och föraren, en man i 35-årsåldern blir misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning samt vårdslöshet i trafik. Resultatet på provtagningen får visa om han ha gjort sig skyldig till rattfylleri.

I övrigt har vi kontrollerat en del fordon, det har varit några viltolyckor utan personskador. I det stora hela en normal natt.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.