Hoppa till innehåll
Hem » 17 juni 07:12, Sammanfattning natt, Dalarnas län

17 juni 07:12, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Skadegörelse, Avesta kl. 22:18

Tre pojkar i 10-årsåldern är misstänkta för skadegörelse på en skola i centrum. Ett vittne har sett hur en eller flera av dem har kastat sten mot en ruta på skolan så att rutan gick sönder. Polisen har varit på plats och man har kört hem pojkarna till deras föräldrar. Socialtjänsten är informerad.

Misshandel, Ludvika kl. 23.09

En kille i 15-årsåldern har blivit misshandlad, utomhus i centrum, av två för honom okända män. Polisen har varit på plats och man har identifierat två män som misstänkta för misshandel. Männen är i 30- och 40-årsåldern. Anledningen till misshandeln är för presstalesperson okänd. Det finns ingen information om att den utsatta killen ska ha behövt uppsöka vård med anledning av händelsen. 

Rattfylleri, Hedemora kl. 00.52

En polispatrull ska stoppa och kontrollera en personbil i Långshyttan men föraren väljer att inte stanna på polismans tecken. Ett förföljande påbörjas och i Garpenberg blir det stopp efter att det har blivit punktering på den misstänktas bil. Under förföljandet har personerna i bilen kastat saker mot polisbilen.

En man och en kvinna i 20-årsåldern finns i bilen och mannen blir misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning och grov vårdslöshet i trafik. Kvinnan blir misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk samt brott mot knivlagen.

De båda är så påverkade att de blir omhändertagna enligt Lagen om omhändertagande av berusade personer, LOB. Ingen person kom till skada i samband med den här händelsen.   

Sjöfylleri, Leksand kl. 02.27

En man i 35-årsåldern är misstänkt för att ha kört båt i påverkat tillstånd i Limå. Han har kört på grund och har därefter ringt SOS för att få hjälp. Eftersom att båten har körts på grund ca 10 meter från land så åker inte räddningstjänsten dit utan mannen kunde vada i land. Mannen fick åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott. Ingen person blev skadad i samband med denna händelse.

Dela gärna detta inlägg:

1 kommentar till “17 juni 07:12, Sammanfattning natt, Dalarnas län”

  1. Mitt namn, maya elijah Efter 12 års äktenskap grälade min man och jag på ett eller annat sätt tills han slutligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin pappa igen. Jag försökte vara stark bara mot barnen, men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågade mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt av sorger och smärtor eftersom jag var verkligen kär i min man. Jag tänker på honom varje dag och natt och jag önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och behövde hjälp, så jag sökte hjälp online och hittade en webbsida som antyder att Dr Alaba kunde hjälpa hans tidigare ex att återvända. Så jag kände att jag borde ge det ett försök. Jag kontaktade honom och han sa till mig vad jag skulle göra. Jag gjorde det och sedan gjorde han mig till en kärleksförtrollning. 48 timmar senare ringde min man mig verkligen och berättade att han verkligen saknar barnen också, så fantastiskt!! Så, så han kom tillbaka den dagen, med mycket kärlek och glädje, och bad om ursäkt för sitt misstag och smärtan han åsamkade mig och barnen. Vårt äktenskap var starkare än tidigare, allt tack vare Dr. alaba. Han är så mäktig och jag bestämde mig för att dela min historia på nätet att Dr alaba var en sann och kraftfull trollkarl. Jag kommer alltid att be att hon lever länge för att hjälpa sina barn i nöden, om du är här och behöver ett ex tillbaka eller din man har gått vidare till en annan kvinna, sluta gråta, kontakta detta kraftfulla stavningshjul direkt. Här är hans kontaktadress på: {dralaba3000@gmail.com} eller WhatsApp / viber honom via hans kontakt nedan +1(425) 477-2744 Tack Dr. alaba.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.