Hoppa till innehåll
Hem » 05 mars 07:02, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

05 mars 07:02, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

23.19 Rattfylleri, väg 2546 Stora Levene, Vara. Polis ska stanna en personbil för kontroll där föraren väljer att inte stanna på polisens stoppsignal. Ett förföljande inleds, men föraren väljer därefter att stanna. I samband med stoppet kör föraren in i en parkerad bil. Föraren, en man i 20-års åldern, visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning, misstänkt för rattfylleri, vårdslöshet i trafik, brott mot knvilagen samt narkotikabrott. Körkortet omhändertas av polis. 

00.33 Misshandel, centrum, Skövde. En man blir misshandlad utomhus, och polis skickas till platsen. Två mön visar sig ha blivit misshandlad, och anmälningar skrivs. 

00.01 Brand, Berghem, Mark. Polis och räddningstjänst skickas till Berghem, efter larm om brand i en ladugård. Det ska dock inte finnas några djur i ladugården. En anmälan skadegörelse genom brand skrivs. Det finns ingen misstänkt för händelsen.

01.50 Våld mot tjänsteman, Nygatan, Mariestad. En taxichaufför, en man,  uppger att han blivit slagen av ungdomar, och polis skickas till platsen. När polis anländer finns ingen misstänkt kvar. Förhör hålls med taxichauffören, och en anmälan om våld mot tjänsteman skrivs. Taxichauffören behövde inte vård i samband med misshandeln. 

02.56 Trafikolycka, Morjhult, Bollebygd. Två personbilar kolliderar, och polis, ambulans samt räddningstjänst skickas till platsen.En man fördes med ambulans till sjukhus med lindriga skador, och bilarna bärgades från platsen. En anmälan vårdslöshet i trafik skrivs.

03.20 Grovt rattfylleri, Tjörnbron/Stenungsön. Polispatrull ska stanna en personbil för kontroll där föraren, en man, väljer att inte stanna på polisens stoppsignal. Ett förföljande inleds, men som slutar med att bilföraren stannar. Föraren, en man, blåser positivt för alkohol i polisens sållningsinstrument, och han tas med för provtagning. Mannen blåser sedan 1,2 promille på polisstationen och är nu misstänkt för grovt rattfylleri samt inte stannat på polismans tecken. Mannen grips och blir efter kontakt med åklagare anhållen. 

Misshandel, relation, polisområde Storgöteborg. En kvinna uppges ha blivit misshandlad av en man hon har en relation med i deras bostad. Kvinnan behöver inte vård. Polis skickas till bostaden och mannen grips som misstänkt för misshandel. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.