Hoppa till innehåll
Hem » 06 februari 08:09, Sammanfattning natt, Södermanlands län

06 februari 08:09, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisen i Södermanland har hanterat ett 60-tal ärenden mellan kl 22 och 07. Händelser i urval:

22.24 Polis larmades till ett flerfamiljshus i Strängnäs där det hade varit ett bråk i trapphuset. Polis kom dit. En man ska ha sagt åt några ungdomar som rökte misstänkt narkotika i trapphuset att gå därifrån. I samband med det ska han ha blivit misshandlad med sparkar och slag. Även en kvinna som befann sig i trapphuset ska ha fått någon spark på benet. Polisen har skrivit anmälningar om misshandel, ringa misshandel och olaga hot. Någon misstänkt har ännu inte gripits. Den drabbade mannen ska inte ha varit i behov av ambulans.

01.17 Polisen fick samtal om att en bilist hade kört in i en fastighet på Västeråsvägen i Eskilstuna. Bilisten hade sedan backat och kört därifrån. Flera polispatruller åkte till området. En bil som stämde in på signalementet stoppades på Mobacksgatan. Föraren ville inte medge att han krockat med fastigheten. Polisen identifierade mannen, dokumenterade skador på bilen och på fastigheten, och skrev en anmälan om smitning från trafikolycksplats. Det fanns inte grund för ett gripande.

Vad gäller branden i en husvagn i Katrineholm under lördagskvällen, så har polisen för avsikt att göra en kriminalteknisk undersökning under söndagen, om det är möjligt. Rubriceringen mordbrand står kvar i väntan på vad utredningen kan visa om händelseförloppet.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland