Hoppa till innehåll
Hem » 12 juni 07:53, Sammanfattning natt, Södermanlands län

12 juni 07:53, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Under natten mot söndagen har polisens regionledningscentral hanterat 64 ärenden som rör Södermanlands län. Ingen har gripits för brott. 12 personer har omhändertagits för fylleri, påverkan av narkoitka eller ordningsstörning.

Flera av de ärenden som har hanterats är kopplat till krogmiljön och berusning med en del bråk mellan personer. Några anmälningar om misshandlar har tagits upp men ingen person har skadats allvarligt. I övrigt har polisen hanterat kontroller i trafiken, några viltolyckor utan personskador och psykisk ohälsa.

03:37 Polisen fick samtal från Vallbyvägen i Strängnäs. En kvinna som kom hem upptäckte två okända män i trapphuset. Männen verkade försöka bryta sig in i en lägenget. När kvinnan frågade männen vad de höll på med skadade en av männen kvinnan med ett vasst tillhygge. Kvinnan, som är i 25-årsåldern, skadades inte allvarligt och behövde inte åka till sjukhus. Polisen har sökt efter männen som sprang ut ur trapphuset efter händelsen. Männen har inte anträffats. En utredning om grov misshandel (på grund av tillhygget och tillvägagångssättet) och försökt till stöld genom inbrott är påbörjad.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland