Hoppa till innehåll
Hem » 06 februari 08:07, Sammanfattning natt, Jönköpings län

06 februari 08:07, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 40-tal ärenden mellan kl 22 och 07. Händelser i urval:

22.37 Polis larmades till en adress i Myresjö, Vetlanda kommun. En man hade sparkat på en dörr till en bostad och sedan knuffat en kvinna som bor där och tagit sig in i bostaden. Det ska senare ha varit högljutt i trapphuset och polisen fick flera samtal om detta.
Polisen skickade flera patruller till platsen. Mannen kunde gripas på platsen, misstänkt för misshandel, skadegörelse och grovt hemfridsbrott. Mannen och kvinnan är bekanta med varandra sedan tidigare. Mannen anhölls under natten efter beslut av åklagare. Kvinnan var inte i behov av ambulans.

01.37 En polispatrull meddelade att de hade stoppat en skåpbil längs E4 i Skillingaryd, Vaggeryds kommun. Två män satt i fordonet. I skåpbilen fanns det stora mängder alkohol. En slagning i polisens system visade att åtminstone den ena nyligen hade stoppats i Skåne med stora mängde alkohol i lasten. Männen kunde inte ge någon rimlig förklaring till varför de hade så mycket alkohol i lasten, så båda männen greps, misstänkta för smuggling. De är båda i 40-årsåldern. Det fanns 153 flak öl och 30 lådor vin i fordonet.

06.35 Det kom larm om en trafikolycka på länsväg 133 nära Gränna. Två personer var drabbade. Bilen hade snurrat och gått in i mitträcket. Det var väldigt halt väglag. Polis kom dit. Både föraren och passageraren fördes till sjukhus med ambulans, preliminärt med lindriga skador. Polisen misstänkte inget brott.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.