Hoppa till innehåll
Hem » 06 februari 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

06 februari 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

22.16 Göteborg, misshandel
En ordningvakt ringer från Nedre Kvarnbergsgatan och uppger att han sprungit efter en man i 30-årsåldern efter att det varit bråk vid hållplats Lilla Bommen. Mannen har lättare knivskador och polis kommer till platsen. Han vill inte medverka och är inte i behov av sjukhusvård. Polisen skriver en anmälan gällande misshandel.

23.21 Göteborg, trafikolycka
I korsningen Skånegatan – Ullevigatan är det två bilister som kolliderar. De inblandade klarar sig utan personskador men är chockade. En av bilisterna misstänks att kört mot rött ljus.

23.29 Göteborg, trafikolycka
Vid Von Utfallsgatan är det ett flertal bilar som kolliderar. En person körs till sjukhus utan livshotande skador. En person smiter från platsen till fots. Polisen skriver en anmälan gällande smitning från trafikolycksplats och vårdlöshet i trafik.

01.31 Uddevalla, bråk
Polis larmas till en festlokal vid Södra Järnvägsgatan med anledning av ett bråk. Utanför festlokalen anträffas en man med skador. Han körs till sjukhus för vård och är vaken samt talbar. Polisen inleder en förundersökning gällande mordförsök. Platsen spärras av för teknisk undersökning.

05.27 Stenungsund, bilbrand
Vid Hasselbackevägen börjar det brinna i en parkerad bil. Två män ses lämna platsen bärandes på en grön dunk. De två grips något senare och är i 25-årsåldern och 35-årsåldern. De har kommit till platsen i en bil som tas i beslag för teknisk undersökning. Polisen skriver anmälan gällande skadegörelse genom brand. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.