Hoppa till innehåll
Hem » 28 januari 06:45, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

28 januari 06:45, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22:03, misshandel, Skövde
Vi får larm om att ett antal personer bråkar i en bil på en parkeringsplats i centrala Skövde. Polis åker till platsen. En person har lämnat platsen när patrullen kommer fram. De skriver en anmälan om misshandel samt skadegörelse.

22:38, misshandel, Ale
Vi får larm om en berusad och stökig man inne på en matbutik i Älvängen. Han förstör bland annat varor och hotar personalen. En patrull åker till platsen och omhändertar mannen för berusning. Han misstänks även för ringa misshandel samt olaga hot.

23:53, rattfylleri, Uddevalla
Polis larmas till en bensinmack i Berg. En person uppträder berusad och har bland annat försökt köra iväg med slangen i tanken. Mannen omhändertas för kontroll misstänkt för rattfylleri. Han misstänks även för skadegörelse.

00:26, rattfylleri, Bollebygd
En patrull stoppar en bil på Bäckvägen. Föraren tas med för kontroll misstänkt för drograttfylleri. En passagerare omhändertas även för berusning.

04:02, stöld genom inbrott, Skövde
Vi får in ett samtal om att någon har krossat en ruta till en klädbutik i centrala Skövde. Gärningspersonen ska enligt uppgift krossat en ruta i entrédörren och sedan tagit sig in. Polis åker till platsen. Ingen gärningsperson kvar. Patrullen skriver en anmälan om stöld genom inbrott. Oklart vad som är stulet.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.