Hem » 09 januari 08:07, Sammanfattning natt, Södermanlands län

09 januari 08:07, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00  hanterat ett 65-tal ärenden som rör Södermanland. Ingen har gripits. Åtta personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Inga större händelser eller våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Tumult i Strängnäs

01:34 Polisen kallades till centrum i Strängnäs. Efter att ordningsvakter hjälpt socialen i ett ärende rörande ungdomar som skulle transporteras till olika boenden i Sverige blev ordningsvakterna senare konfronterade  av en hotfull ungdomsgrupp. En ungdom  frihetberövades och då uppstod tumult.

Polisen skrev en anmälan mot tre misstänkta män i tonåren. De misstänks för hot och förgripelse mot tjänsteman.

Drograttfylleri i Eskilstuna

01:08 En polispatrull gjorde en fordonskontroll på Bruksgatan i Eskilstuna. Under kontrollen uppstod misstanke om drograttfylleri. Mannen, som är i 45-årsåldern, medtogs för kroppsbesiktning och förhör.

Han är nu misstänkt för drograttfylleri, narkotikabrott eget bruk samt brott mot knivlagen.

Förare fick förlorade körkortet

02:51 Polisen stoppade en bil på Mälarvägen i Eskilstuna för kontroll. Bilens förare, en kvinna i 45-årsåldern, blev misstänkt för drograttfylleri och fick körkortet omhändertaget.En passagerare i tonåren blev också misstänkt för ringa narkotikabrott och fick även hon följa med för kroppsbesikting.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *