Hem » 02 januari 07:54, Sammanfattning natt, Södermanlands län

02 januari 07:54, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 30-tal ärenden som rör Södermanlands län. En person har gripits (se nedan). En person har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en person har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

01:34 Polis larmades till området Norr i Katrineholm med anledning av bråk på en adress. När polis anlänt till lägenheten greps en man i 45-årsåldern. Han är i nuläget misstänkt för misshandel i relation. Målsägande, en kvinna i 30-årsåldern, ska inte ha behövt ambulansvård. På grund av hög berusningsgrad på den misstänkte har inga förhör kunnat genomföras än. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikbrott samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

* När det gäller mordförsöket i Katrineholm från lördagskvällen, se separat notis. 

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *