Hem » 02 januari 07:54, Sammanfattning natt, Östergötlands län

02 januari 07:54, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 40-tal ärenden som rör Östergötlands län. Tre personer har gripits (se nedan). En person har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två personer har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

01:08 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Glyttingevägen i Linköping uppstod misstanke om drograttfylleri mot föraren. Mannen i 20-årsåldern fick följa med polisen för ytterligare provtagning samt förhör. 

05:19 Polis larmades till Fårbetesvägen i Linköping med anledning av ett pågående inbrott i en skåpbil. Tre okända gärningspersoner ska ha försökt ta sig in i fordonet och därefter lämnat i en annan bil. När polispatruller rör sig mot platsen stoppas en bil för en kontroll. I den sitter tre personer och i bilen hittas också verktyg av olika slag. De tre männen, alla i 20-årsåldern, greps och är i nuläget misstänkta för stöld. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikbrott, två mycket lindriga trafikolyckor, samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Östergötland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *