Hem » 15 december 20:05, Rattfylleri, Härjedalen

15 december 20:05, Rattfylleri, Härjedalen

Polispatrull initierar ett fordonstopp och vid kontrollen blåser föraren positivt i sållningsinstrument. 

Patrullen misstänker även att föraren, en man i 30-års åldern, är påverkad av narkotika vilket gör att han misstänks för grovt rattfylleri. Mannen medtas till Polisstationen för kropssbesiktning. Utöver misstanken om rattfylleribrott blir mannen även misstänkt för grov olovlig körning. Mannens bil tas även i beslag då han vid upprepade tillfällen gjort sig skyldig till liknannde brottslighet och beslaget syftar till att hindra honom från att fortsätta begå brott. 

Efter provtagning och förhör frigavs mannen 

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus hela Jämtland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.