Hoppa till innehåll
Hem » 10 december 07.45, Sammanfattning dag, Värmlands län

10 december 07.45, Sammanfattning dag, Värmlands län

Karlstad
01.06: En man uppger att han blivit utsatt för en misshandel i centrala Karlstad. Gärningspersonen är okänd. Det saknas uppgifter kring eventuellt skadeläge på målsäganden.

Årjäng kommun
01.06: Polispatrull stoppar och kontrollerar en bilist. Föraren, en man i 55-årsåldern blåser positivt varpå misstanke om rattfylleri uppstår. Mannen medtas för provtagning. Polispatrull upprättar anmälan grovt rattfylleri, fordonsnycklar omhändertas enligt polislagens 24§ för att förhindra fortsatt brottslig färd.

01.24: 55-årig man rapporteras för förargelseväckande beteende efter att ha urinerat på en offentlig plats i Karlstad.

Kil
02.38: Räddningstjänsten och polis beordras till en adress i Kil, anledningen är att det ryker från en lägenhet. Ingen brand konstateras, röken kommer från spisen. Anmälan allmänfarlig vårdslöshet samt narkotikabrott eget bruk skrivs av patrullen, en man i 20-årsåldern blir misstänkt.

Karlstad
02.57: Patrull kontrollerar en bilist i centrala Karlstad, föraren en man i 20-årsåldern blåser positivt i sållningsinstrument. Mannen medtas för provtagning, analys får utvisa om misstanke kvarstår.

E18 Kristinehamn
04.01: Kontroll av bilist medför misstanke om rattfylleri, mannen som framför fordonet blåser positivt i sållningsinstrument. Mannen medtas för provtagning, analys får utvisa om misstanke kvarstår. Fordonsnycklar omhändertas enligt polislagens 24§ för att förhindra fortsatt brottslig färd.

Under natten har det genomförts ett större antal person samt fordonskontroller. Det har hanterats åtta viltolyckor.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.