Hem » 18 november 22:23, Brand, Stockholm

18 november 22:23, Brand, Stockholm

Misstänkt anlagd brand i en idrottslokal i Vasastaden.

En person krossar fönster till en idrottslokal i Vasastaden och anlägger en brand. Personen lämnar sedan platsen i bil.
Branden orsakar rökutveckling och många boende huset spontanevakuerar sina bostäder. Släckningsarbetet hanteras av räddningstjänsten och strax före klockan 23 meddelas att branden är släckt. Polisen rubricerar händelsen som mordbrand.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *