Hoppa till innehåll
Hem » 17 oktober 09:04, Sammanfattning natt, Jämtlands län

17 oktober 09:04, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Sju personer har, utöver nedanstående, mellan klockan 00:00 och 07:00 omhändertagits för fylleri.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:50 Försök till inbrott, Krokom: Polispatrull beordras till en adress där en misstänkt gärningsperson, en man, uppges ha ryckt i dörren till en villa samt tagit sig in i ett fordon på gården. Mannen omhändertas enligt LOB. En anmälan gällande försök till inbrottsstöld samt försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel upprättas.

02:22 Misshandel, Östersund: Polispatrull beordras till en restaurang där två män slåss. Det finns inga uppgifter om att någon behövt föras till sjukvård. En anmälan upprättas.

02:49 Misshandel, Härjedalen: Polisen larmas om ett slagsmål i Funäsdalen med flera personer inblandade. En man misstänks ha misshandlat en annan man. Männen, som är i 40-årsåldern, uppges vara bekanta med varandra. Ingen är frihetsberövad i ärendet. En anmälan gällande grov misshandel är upprättad.

03:02 Rån, Östersund: Polispatrull beordras till centrala Östersund där en man uppger att okända gärningspersoner tagit hans elcykel från honom och försvunnit från platsen. Förhör hålls och en anmälan upprättas.

03:14 Misshandel, Strömsund: Polisen får samtal från en man som uppger att okänd gärningsperson misshandlat honom på väg hem från en fest. Inget tillhygge ska ha använts. Mannen kontrolleras av ambulanspersonal. En anmälan gällande misshandel upprättas.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus hela Jämtland.