Hem » 05 oktober 09:04, Trafikolycka, personskada, Stockholm

05 oktober 09:04, Trafikolycka, personskada, Stockholm

Kl 09:04 blir två cyklister påkörda på Roslagsvägen vid Albano av personbilsförare. Båda cyklisterna, en kvinna i 25-årsåldern och en man i 35-årsåldern, förs till sjukhus med ambulans. Vid krocken landade kvinnan på bilens vindruta. 
Bilföraren är en kvinna i 50-årsåldern och en anmälan skrivs om vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada.

kl 09:21 krockar en man i 65-årsåldern på cykel med en kvinna i 60-årsåldern i bil i korsningen Odengatan och Torsgatan. Mannen förs till sjukhus med oklart skadeläge men är vaken och talbar efter olyckan. Anmälningar skrivs om vållande till kroppsskada och otillåten vänstersväng.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *