Hem » 05 oktober 08:47, Stöld/inbrott, Göteborg

05 oktober 08:47, Stöld/inbrott, Göteborg

En man påträffar två gärningspersoner på bar gärning i färd med att göra inbrott i källarförråd på en aderss i Brämaregården. På golvet ligger stöldgods. Mannen konfronterar de båda gärningspersonerna och i samband med detta uppstår det bråk. En av gärningspersonerna tar då fram en kniv ur en ficka, varpå mannen slår till honom. Mannen blir då slagen av den andre gärningspersonen och tappar greppet om sina två hundar. I samma stund springer gärningspersonerna från platsen. Inga uppgifter om allvarliga skador och inget behov av ambulans. Polis åker till platsen och kan konstatera att det har varit inbrott i flertalet källarförråd. De söker i området, bland annat med en hundpatrull, men utan att hitta gärningspersonerna. En anmälan om stöld ur källarförråd samt olaga hot är upprättad.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *