Hem » 24 november 14:40, Trafikhinder, Stockholms län

24 november 14:40, Trafikhinder, Stockholms län

Även om omständigheterna kring alla eftermiddagens trafikolyckor inte är helt klarlagda så tänk på att det kan vara halt och att vinterdäck inte innebär någon garanti för att inte få problem med is. Förare ska anpassa hastighet efter rådande väglag och hålla avstånd till andra fordon. 

Kl 14:40 Kör en bilförare in i en TMA-bil (skyddsfordon) på en påfart vid trafikplats 141 Södertälje. Bilens passagerare skadas men föraren springer från platsen och är i nuläget okänd. Anmälningar skrivs om vållande till kroppsskada, vårdslöshet i trafik och obehörigt avvikande från trafikolycksplats.

Kl 15:44 Inträffar en singelolycka på E18 i norrgående riktning vid trafikplats 176. En kvinna förs till sjukhus för kontroll. 

Kl 16:14 kolliderar två bilförare på Nynäsvägen vid Sockenvägen i norrgående riktning. Minst en person har gjort sig illa men det är oklart om någon behövde sjukhusvård. Polisen skriver en anmälan om att ej ha anpassat avstånd.

Kl 16:27 tre bilförare krockar strax söder om trafikplats 168 Frösundavik på E4. En förare förs till sjukhus med ambulans. En annan förare blir anmäld för att ej ha anpassat avstånd till framförvarande fordon och vållande till kroppsskada.

Kl 16:29 krockar tre bilförare i närheten av trafikplats 172 på E4 i norrgående riktning. En person drabbas av smärta men det är oklart om den behöver sjukhusvård. Samtliga bilar måste bärgas från platsen.

Kl 16:39 krockar två mötande bilförare på Huddingevägen i Tullinge. Förarna hinner väja så kollisionen sker mot den ena bilens bakhjul. Det finns inga misstankar om brott och inga personskador har uppstått.

Kl 17:00 Är fyra bilförare involverade i en trafikolycka mellan av- och påfarten vid trafikplats Rosersberg på E4 i södergående riktning. Flera personer klagar på smärta efter olyckan. Först ett, sedan båda körfälten blockeras med anledning av bärgnings- och räddningsarbete men tack vare platsen för olyckan går det att ta sig förbi olyckan via av- och påfarterna.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *