Hoppa till innehåll
Hem » 05 augusti 05:54, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

05 augusti 05:54, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Kl 23.07 Strömstad, bilbrand mm
Polis och räddningstjänst larmas via SOS till Åmot, Högdalsnäset angående en brinna de bil på en åker. Enligt uppgifter från SOS så ska två män varit synliga vid bilen. När polis anländer så ser man att det är en bil som är registrerad i Norge. En person anträffas i närheten av bilen, norsk medborgare. Det går dock inte att styrka denna persons inblandning i körning eller brand. Personen omhändertas för berusning. Anmälan upprättas dock med rubricering vårdslöshet i trafik och skadegörelse genom brand.  

Kl 23.38 Vänersborg, trafikolycka med personskada
En polispatrull passerar ett skogsområde vid Djupedalen och ser en bil inkörd i skogen. Bilen (A-traktor/EPA-traktor) kontrolleras och i bilen finns två kvinnor. De uppger att de väjt för ett rådjur och kört av vägen. Båda är chockade och ambulans tillkallas. De båda kvinnorna avförs till NÄL för kontroll. Anmälan om trafikolycka, ingen misstanke om brott.  

Kl 03.31 Tanum, trafikolycka
En personbil och en lastbil kolliderar på E6 vid Tanum, södergående riktning. Polis och ambulans larmas till platsen. Inga personskador men det är stopp i båda riktningarna av vägen. Båda fordon i behov av bärgning. Oklart när bärgningen kan avslutas.  

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.