Hem » 06 juni 01:42, Detonation, Kalmar

06 juni 01:42, Detonation, Kalmar

Detonation i anslutning till matvarubutik, Berga.

Flera uppringare larmar om att en hög smäll hörts i området kring Berga centrum. Polis och räddningstjänst kör till platsen. Skador konstateras på entrén till en matvarubutik. Det har rört sig om en mindre detonation, troligtvis orsakad av en banger. En anmälan om skadegörelse samt brott mot lagen om brandfarliga och explosiva varor upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Kalmar län - alla senaste nyheter och blåljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *