Hem » 06 juni 02:03, Trafikolycka, Mönsterås

06 juni 02:03, Trafikolycka, Mönsterås

Smitning från trafikolycksplats, Blomstermåla.

Uppringare larmar polis och berättar att han har vaknat av en smäll och upptäckt att någon kört in i hans staket. Två personer ska ha setts springa från platsen i riktning mot Norra Bäckebo. Polispatruller skickas till adressen. Fordonet, en lätt lastbil med släp, bärgas från platsen. Hundpatrull samt övriga patruller har sökt efter personerna som avvikit. I nuläget finns ingen frihetsberövad i ärendet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Kalmar län - alla senaste nyheter och blåljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *