Hem » 06 juni 00:37, Misshandel, Malmö

06 juni 00:37, Misshandel, Malmö

Man misshandlad av okänd person, Pildammsparken.

En man i 30-årsåldern larmar polis och berättar att han har blivit misshandlad av en okänd person. Mannen är skadad men har lyckats ta sig hem. Polispatrull skickas till bostaden för anmälningsupptagning. Mannen berättar att han blev angripen när han körde en el-sparkcykel. Gärningsmannen ska då ha fällt honom och angripit honom med slag. Inga tillhyggen ska ha använts.

Målsägande förs med ambulans till sjukhus. En anmälan om misshandel har upprättats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *