Hoppa till innehåll
Hem » 01 maj 07:40, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

01 maj 07:40, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22:11, misshandel, Göteborg
En kvinna i övre tonåren blir misshandlad av ett antal kvinnor i ungefär samma ålder i Slottsskogen. Hon ska enligt uppgift bland annat fått ett knytnävsslag mot ögat. Trygghetsvandrare var på plats initialt och hjälpte henne. Inget behov av ambulans. En patrull möter upp. Gärningspersonerna är inte kvar på platsen. En anmälan om misshandel är upprättad.

22:14, försök till stöld av fortskaffningsmedel, Härryda
Vi får in ett samtal om att två gärningspersoner gör inbrott i en bil på Härrydavägen. De lämnar sedan platsen i olika riktningar. En patrull åker till platsen. De ser spår av brytmärken på bilen. En hundpatrull spårar i området samtidigt som vi får in ett nytt samtal om att tre personer setts gömma en bil, för att sedan hoppa in i en annan och lämna i riktning mot Landvetter. En patrull upprättar en anmälan om försök till stöld av fortskaffningsmedel. Ingen gripen.

23:01, misshandel, Göteborg
Det uppstår bråk på en fest i Hovås. En kille i tonåren springer över till en granne och uppger att han är jagad och att det har varit slagsmål. Ytterligare ett samtal kommer in. En annan granne har avbrutit ett slagsmål och tagit hand om en kille som blivit slagen. Gärningspersonerna har sedan lämnat i bil och när polis kommer fram är det ingen kvar. Ambulans är också larmad till platsen, men inga uppgifter om att någon är medförd till sjukhus. En patrull upprättar anmälan om misshandel.

01:25, rattfylleri, Trollhättan
Vi får in ett larm från en snabbmatskedja. Personalen i en så kallad ”drive through” misstänker att en förare som handlar mat är berusad. Polis åker till platsen och tar med föraren för kontroll misstänkt för rattfylleri.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.