Hem » 21 mars 08:04, Sammanfattning natt, Jönköpings län

21 mars 08:04, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 70-tal ärenden mellan kl 22 och 07. En person har gripits, se notis nedan. Händelser i urval:

02.15 En polispatrull meddelade att de hade stoppat en bilist som verkade vara narkotikapåverkad, på E4 vid Österängen, Jönköping. Det var en kvinna i 25-årsåldern som körde och hon togs med för provtagning. Hon motsatte sig ett omhändertagande och belades med handfängsel.
Kvinnan blev misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning, ringa narkotikabrott eget bruk och innehav. Hon var också anhållen i sin frånvaro i ett misshandelsärende, så kvinnan greps och fördes till polisstationen och polisen tog kontakt med Åklagarmyndigheten om detta.

03.44 SOS larmade om att en bilist hade kört in i en mur, ett elskåp och brevlådor, på Mogatan i Habo. Polis kom dit. Det var en A-traktor som var inblandad. Föraren, en kvinna i övre tonåren, togs omhand av ambulanspersonal men ska inte ha varit allvarligt skadad. Hon fördes till sjukhus för kontroll. Kvinnan är misstänkt för grovt rattfylleri.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *