Hem » 22 februari 07:01, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

22 februari 07:01, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

16:45, stöld, Halmstad
En patrull stoppar en bil för kontroll. I bilen färdas två män. Bilen visar sig vara falskregistrerad och är lastad med kablar, som misstänks vara stulna. De båda männen grips misstänkta för stöld alternativt häleri samt märkesförfalskning.

17:38, trafikolycka, Halmstad
En inringare uppger att hen har krockat med en mötande bil på Villmanstrandvägen. Föraren i den mötande bilen ska enligt uppgift kört in i anmälarens front och sedan lämnat platsen. Föraren ska dock vänt tillbaka några minuter senare. En patrull åker till platsen och skriver en anmälan om ej iakttagit väjningsplikt. Inga uppgifter om personskador.

19:53, stöld/inbrott, Kungsbacka
En kvinna kommer hem till sin bostad i Åsa och upptäcker att någon har brutit sig in via en bakdörr. Det är mycket oreda i huset. En patrull åker till den aktuella adressen.  Oklart vad som har försvunnit från bostaden, men patrullen upprättar en anmälan om grov stöld genom inbrott.

22:34, trafikolycka, Varberg
Vi får in ett larm om att föraren av en personbil har kört rakt ut i en åker. En patrull beordras till platsen och omhändertar för kontroll misstänkt för rattfylleri.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *