Hem » 22 februari 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22 februari 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

17:00, stöld, Lerum
En anmälare kommer hem efter att ha varit bortrest en vecka och upptäcker att det har varit inbrott i bostaden. Altandörren är uppbruten och det är någon som har rivit ut saker i huset. En patrull åker till adressen och skriver en anmälan om grov stöld genom inbrott.

17:52, rattfylleri, Göteborg
En patrull stoppar en personbil i Hammarkullen. Föraren medtas för kroppsbesiktning misstänkt för drograttfylleri samt olovlig körning.

18:50, stöld, Mölndal
En person kommer har varit bortrest sedan några dagar tillbaka och kommer hem till sin bostad och upptäcker att det har varit inbrott. Någon har troligtvis brutit sig in genom en altandörr. En patrull åker till den aktuella adressen och skriver en anmälan om stöld genom inbrott. Inga uppgifter om vad som eventuellt har blivit stulit.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *