Hem » 22 februari 03:37, Rattfylleri, Västerås

22 februari 03:37, Rattfylleri, Västerås

En man kör av vägen och blir misstänkt för rattfylleri

En man i 75-årsåldern kör av vägen på E18 vid Hällamotet. Inga personskador uppstår men mannen ger intryck av att vara berusad. Han vägrar att blåsa i polisens sållningsinstrument och blir medtagen för kroppsbesiktning samt omhändertagen med stöd av LOB (lagen om omhändertagande av berusade personer). Polisen skriver en anmälan om rattfylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Västmanlands län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *