Hem » 15 februari 05:45, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

15 februari 05:45, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

17.40 Uddevalla, rån
På Lillbräckegatan har en kvinna i 75-årsåldern blivit rånad av två svartklädda personer. De knuffade in henne i en hiss och tilltvingade sig hennes mobiltelefon samt bankkort. Därefter sprang de från platsen. Inga uppgifter om att personerna hade något tillhygge. Inga personskador och ingen gripen trots sök med bl a hund.

19.22 Mariestad, drograttfylleri m.m.
På Marieforsleden stoppas en bilist för kontroll. Förare är en kvinna i 60-årsåldern som saknar körkort och visar tecken på narkotikapåverkan. Hon tas med för provtagning och rapporteras för grov olovlig körning samt drograttfylleri.

00.01 Göteborg, våld mot tjänsteman
I Slottsskogen har en väktare blivit hotad av en man med kniv. Det var i samband med att väktaren skulle låsa en toalett som mannen kom fram och hotade henne. Väktaren har även blivit slagen men var ej i behov av sjukhusvård. Trots en större sökinsats i området har ingen gripits. En anmälan om hot och våld mot tjänsteman har upprättats.

05.05 Härryda, trafikolycka
På Flygplatsvägen, avfarten mot flygplatsen, har de inträffat en singelolycka med bil. Två personer i bilen varav en klagar på bröstsmärtor. Ambulans, räddningstjänst samt polis till platsen. Inga uppgifter om att någon är förd till sjukhus. Inga misstankar om brott.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *