Hoppa till innehåll
Hem » 01 januari 08.00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

01 januari 08.00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Det har varit en oerhört stökig nyårsnatt i länet som framför allt har präglats av våldsbrott och fyllerier. I mån av tid kommer ytterligare att händelser som skett under natten att publiceras under morgonen.

00:26, Varberg, våld mot tjänsteman
Vid ett ingripande gick en polispatrull mellan två personer som slogs. En av poliserna blev knuffad och ramlade baklänges ner på gatan. En person, en man i 18-årsåldern, slog sedan polisen flera gånger. Mannen sprayades med polisens pepparspray och kunde sedan gripas för våld mot tjänsteman. Polisen klarade sig utan allvarliga skador men fördes till sjukhus.

00:44, Varberg, försök till våld mot tjänsteman
En person sköt raketer mot polis i Varberg. Personen försökte sedan undkomma polisen men blev snart infångad och sedan gripen. Ingen polis skadades i samband med händelsen. Personen, en man i 25-årsåldern, misstänks för försök till våld mot tjänsteman.

04:16, Halmstad, grov misshandel
En man blev av två gärningspersoner under natten knivskuren på magen och i ett ben. Mannen fördes med ambulans till sjukhus. Ingen person har gripits i nuläget. Skadeläget initialt var inte livshotande.

Hittills upptagna nmälningar om misshandel under nyårsnatten i Hallands län:
00:38, Halmstad
01:53, Kungsbacka
03:46, Varberg
04:03, Halmstad
04:16, Halmstad

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.