Hoppa till innehåll
Hem » 07 februari 06:59, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

07 februari 06:59, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Kl 21.33 Vänersborg, trafikolycka/misstänkt rattfylleri mm
En singelolycka med personbil inträffar vid Lilleskogsvägen vid Vargön enligt SOS. Föraren tappar kontrollen av bilen och kör av vägen, snurrar runt och in i en trädgård. Bilen stannar slutligen mot ett garage. Totalt fyra personer i bilen. Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till platsen. På väg till olycksplatsen framkommer att ett antal av de involverade har lämnat olycksplatsen, troligen två personer.

På olycksplatsen får polisen kontakt med en man som hävdar att han kört bilen. Mannen gör ett utandningsprov som är positivt. Den person som uppger att han kört medtogs för provtagning. Anmälan upprättas med misstanke om grovt rattfylleri samt vårdslöshet i trafik. Inga kända personskador, ingen avförd med ambulans. De personer som lämnat platsen har inte återfunnits.

Kl 23.32 Brand/rökutveckling i butik
Räddningstjänst och polis kallas till Kusttorget där det ska brinna i en butik i bottenplan. Ovanför butiken så är det bostäder. På plats så spärras Kusttorget av. Räddningstjänsten genomsöker butiken men ingen person hittas i butiken. En lägenhet direkt ovanför butiken utryms. Räddningstjänsten konstaterar att det mest handlat om rökutveckling, dock oklart vad som orsakat rökutvecklingen. Inga kända personskador. Inga brottsmisstankar i nuläget.  

Kl 23.39 Göteborg, bedrägeri
Ett väktarbolag får en påringning från en person som uppger att han inte kan ta sig in i sin lägenhet i Lövgärdet. Väktarbolaget skickar en låsfirma som ska hjälpa till och man öppnar låset till lägenheten. Låsfirman har dock först frågat om legitimation. Mannen uppgav då att han hade det i lägenheten som han kunde visa upp. När man öppna låset, så går mannen in i sällskap med låsfirman. Mannen har uppgivit ett namn och födelseår. När firman gör en kontroll så finns ingen med det namnet skriven i fastigheten, mannen försvinner från platsen. Låsfirman anmäler händelsen till polisen.

Kl 01.57 Åmål, trafikolycka vilt/tågstopp
Lokförare rapporterar att tåget ska ha kört på något mellan Tösse och Åmål. Räddningstjänst, ambulans och polis kalas till platsen. Det beslutas om tågstopp/trafikstopp på platsen så man kan söka av sträckan som uppges. Efter en stund hittas ett rådjur avlidet. Kl 02.25 hävs tågstoppet.  

Kl 02.40 Göteborg, skadegörelse på bilar
Polisen får in rapporter om att en man med någon typ av tillhygge ska går runt och slå sönder bilar vid Muskotgatan i Gårdstensbergen.  Polis åker till platsen och söker igenom området. Mannen är försvunnen men man hittar två bilar med skador. Ingen gripen. Anmälan upprättas med rubricering skadegörelse.
  
  

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.