Hoppa till innehåll
Hem » 07 februari 07:01, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

07 februari 07:01, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Kl 00.08 Falkenberg, misstänkt drograttfylleri, olovlig körning och trafikbrott
En polispatrull försöker stoppa en personbil på länsväg 153 vid Fegen. Bilen avviker och kör stundtals riktigt fort, polisen följer fordonet. Ingen övrigt trafik på platsen. Efter ett par minuter lyckas polisen stoppa den misstänkta bilen, en ensam man i bilen. Mannen medtogs för provtagning då ha visat tydliga tecken på att var påverkad av narkotika. Mannen är även misstänkt för olovlig körning och vårdslöshet i trafik samt att han inte stannat på polismans tecken. 

Kl 01.51 Halmstad, våld mot tjänsteman mm
SOS får in ett samtal från en kvinna som uppger att hon behöver hjälp, hon låter stressad men det är inte klarlagt vad det handlar om. Polisen åker till angiven plats, Enslövsvägen. Polisen finner först inte kvinnan men kontrollerar samtidigt en bil på platsen. När polisen genomför fordonskontrollen kommer en man och en kvinna gående. Mannen har en trasig jacka, kvinnan är upprörd. Polisen kontrollerar paret och mannen blir då omgående aggressiv och slår en polis över ansiktet/ munnen. Mannen grips misstänkt för våld mot tjänsteman. Inga uppgifter om att den skadade polisen behövt uppsöka sjukhus, polisen uppges dock fått sen skada på läppen.  

Kvinnan visar sig var den som larmat polis. Förhör genomförs med kvinnan som troligen även hon kan ha blivit slagen. Anmälan upprättas även då det gäller misshandel av kvinnan.   

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.